Privacybeleid

De gegevens die we verzamelen op de website www.online-kleuren.com (naam en e-mailadres) zijn alleen bedoeld om onze gebruikers in staat te stellen contact met ons op te nemen. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden en ook niet gebruikt voor promotionele doeleinden. De gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard, tenzij u de weigering om de persoonlijke gegevens te gebruiken meedeelt, in welk geval deze onmiddellijk wordt geblokkeerd. Als u denkt dat er een probleem is met de manier waarop we uw gegevens behandelen, kunt u uw claims richten aan de juiste autoriteit voor gegevensbescherming. U kunt de gegevensbeschermingsautoriteit voor uw land raadplegen door hier te klikken.

Als u vragen hebt over de verstrekte informatie, kunt u contact opnemen met de gegevensbeschermingsfunctionarissen van www.online-kleuren.com:

Matías Gravano - mgravano@gmail.com
María Victoria Goñi - victoriagoni@gmail.com

Niemand zal worden uitgesloten van onze site voor het niet verstrekken van persoonlijke informatie. Wanneer we om persoonlijke informatie vragen (zoals een e-mailadres), zullen we deze informatie niet delen met een derde partij.

Dit zijn onze voorwaarden om een ​​veilige omgeving voor de kleintjes te creëren. Het gebruik van deze site door uw familie is afhankelijk van het hebben van deze voorwaarden. U dient dit beleid regelmatig opnieuw te bezoeken, aangezien het van tijd tot tijd kan worden gewijzigd en het voortdurende gebruik van deze site is afhankelijk van aanvaarding van een van de wijzigingen.

Als u vragen of twijfels hebt over dit beleid, stuur ons dan een e-mail naar contacto@elbuhoboo.com.

Bedankt en blijf genieten van DE UIL BOO!